שאלה..................

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

20/07/2022 | 11:24 | מאת: דנה

בלילה כשקמתי לשירותים השתן היה בצבע צהוב , ובבוקר הוא היה שקוף , וגם אחרי שעתיים הוא היה שקוף ..והשאלה שלי אם זה מעיד על בעיה הרי שתן בבוקר לא אמור להיות שקוף כי לא שותים בלילה ..

צבע השתן משתנה בהתאם לכמות השתיה אך גם ממזונות מסוימים וממצבים אחרים. אם כמות השתן אינה חריגה, אין בעיה עם צבע השתן שציינת

21/07/2022 | 08:08 | מאת: דנה

כמות השתן לא חריגה , אך למה בבוקר השתן שקוף ? הרי תמיד כשקמים השתן צהוב וחזק כי לא שותים בלילה ומכאן נובעת השאלה למה פתאם השתן שקוף בבוקר ?

מנהלי פורום נפרולוגיה