ציפרוקסין ואוגמנטיןייייייייייייייייי

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

14/07/2022 | 16:25 | מאת: ליאת

קראטנין 1.8 . עקב פצע סכרתי מקבלת אוגמנטין וציפרוקסין בעירוי 3 פעמים ביום . האם לא אמורה להיות בעייה עקב המצב הכליתי ? ..........אוגמנטין ספציפית בעייתי ? או שניהם ביחד?

צריך התאמת מינון לפי השיערוך שלהתיפקוד הכלייתי. אוגמנטין בeGFR מתחת ל 30 דורש התאמת מינון, ציפרוקסין מתחת ל 50 eGFR דורש התאמת מינון. זה טיפול מקובל וכל עוד לא היתה בעבר תגובה שהוגדרה כאלרגית (ולא צפויה) זה טיפול שניתן במחלת כליה כרונית.

15/07/2022 | 20:25 | מאת: ליאת

Gfr 30 . תודה על התשובה

מנהלי פורום נפרולוגיה