אבנים קטנים שנמצאו בכליות

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

06/07/2022 | 07:41 | מאת: שירה

הבעיה ממשיכה מבחינה נפרולוגית הבדיקות תקינות. יש אפשרות ללחוץ שיוציאו אבנים למרות שקטנות מהכליות כי לא יכולה יש כאבים במותנים כהתקפים , בחילות , חוסר תיאבון ויציאות שלא היו אבל מבחינה גסטרולוגית שללתי הכל ויש קשר , רוצה שיוציאו והסבל ייגמר למרות שהם קטנות האבנים ובשתי הכליות.

אני לא בטוחה שזה מקור הסבל והכאב שלך. בכל מקרה הוצאת אבנים היא עבודתו של האורולוג שזה הכירורג של דבר כי השתן. תפני ליעוץ אורולוגי

07/07/2022 | 09:07 | מאת: שירה

זהו פונה , כי מבחינה גסטרו בדקנו הכל , מנסה גם לעיכול משהו שיעזור.

מנהלי פורום נפרולוגיה