רקורמון במסגרת ביתית

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

04/07/2022 | 14:04 | מאת: א.ע.

שלום, קשיש סיעודי המרותק למיטה: במצב כללי טוב. שסובל מאי ספיקת כליות כרונית+ פרפור פרוזדורים המטופל תרופתית. ( קריאטנין 4-4.8, אוריאה 92, פוטסיום 4.2, סודיום 153) , ומטופל בבית בעירוי נוזלים של 3 ליטר כל שבוע: האם ניתן לתת לו זריקת רוקורמון בבית ? ( ברזל 31, המוגולובין .10.5, טרנספרין 106)/ הרופאה מסרבת לתת בבית מחשש סטטיסטי לתופעות לוואי . כל רעיון /הכוונה תועיל תודה

רקורמון נהוג לתת במתן תת עורי , נהוג לתת אותו בבית. כל מי שיודע לתת זריקה תת עורית יכול לתת. לא צריך להיות אפילו צוות רפואי. אולי אתה מתכוון למתן ברזל תוך ורידי. כאן יש צדק.

מנהלי פורום נפרולוגיה