בדיקת גזים בדם - בזמן הזרקת מבטרה

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

03/07/2022 | 14:30 | מאת: יוסי

דר שלום, רקע: בשבוע שעבר קיבלתי עירוי מבטרה באיכילוב. העירוי הוא עירוי שלישי, לצורך "תחזוקה" לטיפול באנקה ואסקוליטיס, שפגע לי בריאות ובכליות. שאלה: לפני העירוי לקחו לי בדיקות דם, ורק עכשיו אני רואה את התוצאות - שהם תקינות לחלוטין, פרט לשלושה ממצאים: - (PO2= 38 ,(70-100) - SO2=70, (96) - Base deficite arterial=-3.2, (2.-3.0) האם תוצאות אלה מחייבות אותי להתייעץ עם רופא? - אם כן, איזה? נפרולוג? ריאות?

זה דם ורידי , יש מגבלות לבדיקה ולכן בסדר. חוץ מזה שצוות הנפרולוגים המעולים באיכילוב היו מדברים איתך אם היתה בדיקה לא תקינה.

מנהלי פורום נפרולוגיה