אבנים בכליות קטנות שנמצאו

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

02/07/2022 | 14:09 | מאת: מעין

מאז שנמצאו אבנים קטנות יש גם כאבי בטן וכאבים בצדדין, בדקנו גסטרוקופיה וקולנסקופיה ורקע בקע סרעפתי , הכל מצביע על האבנים הקטנות ולמרות שלא חוסמות כאבים. יש אפשרות משהו לתת ולפתור כי כנראה לא יוצאות עצמאית למרות שלא חוסמות. וגם אצל אבא שלי היו פעם ולא חוסמות ונתנו כדורים ונפתרה הבעיה או שתתנו ריסוק , מה לבקש בתור שיש לי, כי חייבים לעשות משהוא ולא להשאיר ולחכות , כבר מחכה מעל חודש מאז הסיטי והם לא יוצאות לבד, תודה וחייבת שיעשו משהו.

אבנים של עד כ 5ממ יכולות לצאת לבד. אם הן מאד קטנות אין טעם לרסק אותן . החלטה על טיפול תרופתי יתן רק הרוםא שמכיר אותך טאת סוג נאבן שיש לך. בנתיים הקפדה על שתיה לאורך כל היממה במטרה לשתן מדולל, דיאטה דלת מלח, הפחתת חלבון מהחי

אבני עד כ5ממ יכולות לצאת לבד ולכן לדעתי לא עוברות ריסוק. אבל את יכולה להתיעץ עם אורולוג. החלטה על טיפול תרופתי יקבל רק רוםא שמכיר אותך ואת סוג האבנים שאת מיצרת. בנתיים הקפדה על שתיה לאורך היממה כך שהשתן יהייה תמיד מדולל, תזונה דלת מלח וחלבון מהחי, ואולי הפניה מרופא/ת המשפחה לדיאטנ/ית שידריכו אותך על תזונה שתעזור למנוע גדילת אבנים

03/07/2022 | 08:57 | מאת: מעין

זהו הם לא יוצאת ויש כאבים וסובלת , לא יכולה יותר.

מנהלי פורום נפרולוגיה