בקשר לטיפה של אבנים בכליות

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

01/07/2022 | 07:51 | מאת: שירה

מצאו לי פירורי אבנים בשני הכליות וכאבים קרוב לבטן , עשינו גסטרוקופיה וקולנסקופיה לבדוק שאין בעיה אחרת רק בקע סרעפתי, הכאבים עם היציאות וכאבים בצד למרות שהאבנים לא חוסמות , נשלחתי לבדיקות דם ושתן ובקרוב תור , אבל לא הגיוני שאסבול ושלשולים ובחילות הבנתי מרופאים אחרים שגם זה תסמונת, אין אפשרות או מה להגיד אולי איזה כדור שיקל כי זה לא היה ככה היציאות לפני ואין בעיה בקולנסקופיה הכת תקין. אין משהו שאפשר לתת , לוקחת גם כדורים לאפילפסיה אבל לא הגיוני שזה מזה וגם בעייתי להחליף עד שהגעתי לכגורים שמאזנים אותי, ושאלה אחרונה מותר לעשות ספורט או שאבנים זה לא טוב , ואם עוד כמה זמן בדיקה רק שוב סיטי אולטרסאונד זה היה סיוט בשבילי למרות הקרינה.

המלל/שאלה לא ברורות . בכל מקרה הפורום עוסק אך ורק נפרולוגיה. הוא לא נועד לשמש ליעוץ פרטני און ליין. מותר ורצוי לעשות ספורט. המשך מעקב יקבע רופא מטפל.

מנהלי פורום נפרולוגיה