קשר בין לוסרדקס פלוס לדפיקות לב

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

25/06/2022 | 22:11 | מאת: אתי

שלום רב, בשל בעית לחץ דם הוחלף לי הלוסרדקס 50 בלוסרדקס פלוס. עם החלפת התרופה התחלתי להרגיש דפיקות לב חזקות ומטרידות - האם יכול להיות קשר ללוסרדקס פלוס ?

אם המשלב מוריד לך את לחץ הדם מדי זה עלול להיות מלווה בעליית קצב הלב. מלווה בדרך כלל בחולשה, סחרחורת בשינוי מנח גוף. פשוט לאבחן על ידי מדידות לחץ דם בישיבה אחרי מנוחה של 5 דקות . עדיף שהמנוחה תהייה בשכיבה. ואז מדידת לחץ דם אחרי 3 דקות עמידה. מומלץ בכל מקרה להגיע להערכת רופא מטפל.

מנהלי פורום נפרולוגיה