בדיקות לאבנים בכליות ובירורם

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

21/06/2022 | 17:13 | מאת: שירה

עשיתי בדיקות דם ואיסוף שתן לבירור אבנים בכליות , תוך שבועיים הכל יהיה , הבעיה שהנפרולוג ששלך התור עוד הרבה זמן אלא יתבטל. אם לא יתבטל מה לעשות כי נראה לי לא חכם להחליף מישהוא והטלפון שיש רק זימון תורים דיגיטלי, אולי יש מזכירה שעובדת אבל אין טלפון שעונים מה דעתך כדאי לעשות שיהיו כל התשובות כי לא נורמלי לחכות כמעט חצי שנה לבדיקות שעשיתי עכשיו?

אין דחיפות , להמתין

21/06/2022 | 21:12 | מאת: שירה

מה להמתין חצי שנה , לא צריך שיסביר מה אומרות התוצאות אם יש חריגה אם עד חודשיים-שלושה סביר אבל חצי שנה זה המון זמן , אלא אם יתבטל כמו שקורה לפעמים.

תבקשי שירשמו אותך לרשימת הקדמת תורים. תמיד אנשים מבטלים. זה שירות הקיים במרבית קופות החולים.

22/06/2022 | 09:59 | מאת: שירה

אני מנסה לבדוק כי הטלפון זה מענה דיגטלי לזימון תורים.

22/06/2022 | 16:04 | מאת: שירה

אין רדימת המתנה, במקרה ולא יהיה ביטולים כמו שקודם , אין סיכוי שיבקש שוב כי לא מתכוונת שוב הכל וחלק מהאיסוף כבר מגיע ומאמינה תוך כמה ימים יגיע הכל

מנהלי פורום נפרולוגיה