תוצאות באיסוף שתן 24 שעות

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

19/06/2022 | 17:18 | מאת: יערה

שלום אודה על פירוש התוצאות באיסוף שתן- 4800 מ"ל Protein- urine 125 mg/24 h= 125 הנורמה 0-150 Protein- u sample 2.6 mg/ dL Prot.electrophor- u Physiological הפרשה קלה של אלבומין ( אין מספרים(. על מה זה מרמז? סרטן? מחלות אחרות? ומה זה " הפרשה קלה" כשאין מספרים? ממש אודה לך על תשובה מפורטת ככל שאםשר. תודה

הפרשת החלבון בשתן תקינה. בולט שאת נותנת המון שתן. מומלץ לוודא שאין לך סוכרת לא מטופלת או סיבה אחרת למתן השתן המוגבר. יכול להיות תמיד שהרגלי השתיה שלך אחראיים לכך

20/06/2022 | 10:05 | מאת: יערה

תודה רבה אכן,הרבה שתן.אין סוכרת .שותה הרבה מתמיד.

מנהלי פורום נפרולוגיה