בקשר חאיסוף שתן ל24 שעות

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

17/06/2022 | 10:00 | מאת: שירה

אני רציתי לראות אם מסוגלת במיכל וראיתי שלא אני לוקחת צנצנת קטנה יותר ואעביר , דבר שני מותר לאכול ולשתות הכל הבדיקות שנתנו לי קלציום וoxlate ובאוקסלט רשום להמנע מנטילת ויטמין c , הכוונה לתוסף תזונה נכון פירות וירקות אפשר כרגיל ושאר התוספים אפשר כי לא כתוב ונוטלת ברזל וויטמין די , ותה מצמחים אפילו אפשר כי הוא ללא קפאין או קפה אחד שתמיד שותה על הבוקר כי בהנחיות לבדיקת מטהרפונים כתוב שאסור השאלה מטהרפונים זה בקלציום? ושאלה אחרונה צריך במקרר כי הבית נעים ואפילו קריר שלדעתי לא צריל אבל השאלה אם צריך ממש קר במקרר , כתוב בקירור ולא במקרר השאלה מה הכוונה , תודה.

איסוף למטנפרינים אכן דורש הקפדה על תזונה לפי מה שרשום לך, זו בדיקה שונה מאיסוף שתן לאוקסלאט

מנהלי פורום נפרולוגיה