שאלה בקשר לאיסוף שתן

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

15/06/2022 | 17:17 | מאת: שירה

למה חשוב האיסוף שתן , לעומת בדיקת שתן רגילה. ויש בעיה גם בקיבה עם יציאות לא יכול להפריע? ומותר לשתות תה למרות שכתוב שלא , אבל התה שיש לי זה ללא קפאין? והשתן הראשון אם הבנתי נכון לא צריך לשים במיכל ?

באיסוף שתן במחלת אבנים חשוב לשמור על התזונה הרגילה שלך כדי להבין מה הגוף מפריש ובאיזה כמויות, ובהתאם להמליץ על תזונה או טיפול אחר. לכן אם בדרך כלל שותים תה - להמשיך ולשתות כרגיל. בכל איסוף שתן עושים את השתן הראשון של הבוקר בשירותים באסלה, ומתחילים איסוף מהשתן השני. את השתן הראשון של הבוקר למחרת מוסיפים לאיסוף. גם אם יש יציאה, מנסים קודם לתת שתן לאיסוף ואז יציאה כדי לא לפספס

20/06/2022 | 08:01 | מאת: שירה

תודה עושה כהמלצתך עושה במיכל קטן יותר ואז מעבירה, ייקח זמן אבל הגיוני בגלל זה 24 שעות כי אין כזאת כמות על הבוקר, ובשתן הרגיל הכל יצא תקין, האם אומר משהוא על ההמשך? והבעיה תהיה מחר בבוקר יש גם בעיית גסטרו שעושים וקצת יציאות מהירות בבוקר נראה איך אעשה את זה.

מנהלי פורום נפרולוגיה