כאבים בכליות, אשמח לתשובה הרופא משפחה לא מתייחס

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

12/06/2022 | 20:49 | מאת: ספיר

שלום, סובלת מזה תקופה מדלקות וחיידקים בשתן בנוסף לתסמינים מצטרפים כאבים עזים במותניים מאחורה שתוקפים ולא משתפרים או משתנים בעת תזוזה, היה חשד לאבנים בכליות לאחר אולטרסאונד ובדיקות דם ושתן בנוסף מרגישה חולשה פתאומית במהלך היום מספר רב של פעמים,האם אלו יכולות להיות הכליות? איזה בדיקות מומלץ לבצע?

אם יש אבנים שגורמים לזיהומים חוזרים בכליות זה יכול להסביר את הכאבים. חשוב לדעת האמנם אולטרסאונד זיהה אבנים. במידה ולא - לשקול בדיקת ct. אם אין אבנים אבל יש דלקות חוזרות בדרכי בשתן צריך לנסות למצוא סיבה. למשל בדיקת רופא נשים .

מנהלי פורום נפרולוגיה