חלבון 50 בבדיקת שתן רגילה

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

09/06/2022 | 21:03 | מאת: דורית

ערב טוב … ילד בן 17 שחקן כדורגל .. מתאמן המון עשינו בדיקת שתן לצו ראשון וכל בדיקות השטן יצאו תקינות חוץ מבדיקה של חלבון בשתן שנימצא 50 מ״ג … חשוב לי לציין שהגובה שלו 1.82 משקל 63 והאימונים שלו מאוד קשים .. האם יש קשר לזה ? קיבלנו מהרופאה לעשות איסוף שתן 24 שעות מה את ממליצה לא לעשות ספורט לפני האיסוף? תודה רבה

אימון גופני מאומץ בהחלט יכול לגרום להופעת חלבון בשתן. ועל כן בהחלט כדאי לא לבצע פעילות גופנית מאומצת ביום האיסוף .

מנהלי פורום נפרולוגיה