כאבים בצד שמאל של הבטן מתחת לצלעות עד המפשעה

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

07/06/2022 | 11:39 | מאת: גיל

בדיקת שתן מיקרוסקופית הובחן קוטונים 10 מוקוס+++ סידן+++ כדוריות אדומות 6 כאבים מעיר אותימשינה אם קושי במתן שנתן רוצה לציין שאני סובל כבר למעלה משנתיים כל יום לא מצליח לתפקד בגלל הכאבים הודה לכם אם תחזרו אליי בהקדם האפשרי

בשתן למיקרוסקופ לא רואים קלציום. אולי רואים גבישי קלציום- אוקסאלאט, או קלציום פוספאט. גבישים הם כמו אבנים קטנטנות. זה ביחד עם קצת דם וכאבים אולי מרמז שיש לך אבני כליות. אם רוםא מטפל יתרשם שאופי הכאבים מתאים הוא בוודאי יפנה אותך להדמית כליות, עדיף בסיטי פרוטוקול אבנים.

07/06/2022 | 19:22 | מאת: גיל

עשיתי סיטי בטן אם חומר ניגוד ולא נראו אבנים עברתי בדיקות גסטרו ללא ממצאים חריגים אני חייב לציין שהכאבים עזים מעיר אותי משינה מלווה בזיעה

אני לא חושבת שנפרולוג יכול לפתור את בעיית הכאב שלך. אשר ל"קושי במתן שתן" ולהמטוריה הקיימת - מומלץ לפנות להערכת אורולוג

מנהלי פורום נפרולוגיה