וורפרס מול לורקפול,וואזודיפ

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

09/05/2022 | 09:08 | מאת: רונן

היי. בן 47 עם יתר לחץ דם לוקח לורקפול 10 מג פעם ביום ויציב עם זה , בגלל שהיה לי תקופה של כאבי ראש(לא קשור לכדור), נוירולוג שינה לי לוורפרס 240 ,אשמח לדעת מה השוני בין הכדורים ונגמר לי ההתקף של הכאבי ראש האם בכל זאת כדאי להחליף , האם יש יתרונות לכדור מסויים מול השני ,תודה

לא הבנתי את השאלה בצורה טובה. האם אתה מטופל בלרקפרס כעת? התרופה יכולה לגרום לכאבי ראש כתופעת לוואי

10/05/2022 | 20:02 | מאת: רונן

אני נוטל לורקפל , ובגלל שהיה לי תקופה של כאבי ראש שלא קשורים לכדור ,ביקרתי אצל ניורולוג והוא אמר לרופא משפחה שלי לשנות לי לוורפרס את הכדור , אני שואל מה ההבדל בינהם למה לשנות ושאלה נוספת ,הכאבי ראש עברו לי האם עדיין כדאי להחליף כדור

מצטערת אבל לא מכירה כדור בשם לורקפל

13/05/2022 | 07:27 | מאת: רונן

לרקאנפריל

לרקאנפריל מכילה 2 תרופות ללחץ דם, ולכן צריך להתייעץ עם רופא המשפחה לפני החלפתה בתרופה אחת. אם כאב הראש עבר, יכול להיות שעדיף לא לבצע שינויים (כמובן נתון להחלטת רופא שמכיר אותך)

מנהלי פורום נפרולוגיה