יש סיבה לדאגה??

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

20/04/2022 | 21:58 | מאת: הדר

שלום, אחת לכמה שבועות יש לי לפתע תחושה של כאב באיזור הכליות. הכאב הוא כמו תחושה של שריר שמתכווץ וכואב . אחרי 2 דקות משתחרר. אני שמה לב כי זה קורה ביום שאני כמעט ולא שותה מים. לא מעוניינת סתם לטרוח לרופאים שבסוף יגידו שאין כלום. האם הגיוני הקשר של המים/התייבשות והכאב? תודה

התיבשות אמיתית גורמת לתחושת צמא ולא לכאבים "בכליות". מטופלים עם מחלת אבני כליה הם בסיכון ליצירת אבנים כשאינם שותים , אבל מכאן להסיק שזה הביטוי אצלך זה מאד לא סביר.

מנהלי פורום נפרולוגיה