אשמח להסבר ,תודה רבה !

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

07/04/2022 | 15:15 | מאת: :)

היי בת 20 עם apla בבדיקות שתן התקבלו התוצאות הבאות : הבדיקהSPECIFIC GRAV-U STRI תוצאה1.032תווך ( 1.005-1.025) הבדיקהPROTEIN- U STRIP תוצאה30 mg/dL הבדיקהLEUCOCYTES - U STRIP תוצאה75 cells/µl הבדיקהPROTEIN- U SAMPLE תוצאה33 mg/dLתווך (0-30) הבדיקהCREATININE- U SAMPLE תוצאה190.1 mg/dL תווך (30-300) הבדיקהPROTEIN/CREAT RATIO תוצאה173.59 mg/g creatתווך (0-200) הבדיקהMICROALBUMIN/CREAT תוצאה74 mg/g תווך (0-30) הבדיקהMICROALBUMIN-U SAMP תוצאה141 Mg/L תווך (5-25) האם תקין ? ואם לא ממה יכולים לנבוע התוצאות ? מציינת ששותה יותר מ2 ליטר ביום , השתן היה שתן ראשון של הבוקר תודה רבה :)

זה אומר שיש לך חלבון בשתן, במידה קלה. מומלץ לאזן היטב לחץ דם וסוכרת אם יש , לבצע בדיקות דם לתיפקוד הכליות, להפסיק לעשן , לרדת במשקל אם יש עודף משקל, לטפל בדיסליפידמיה ולקבל עצה ספציפית יותר מרופא המשפחה

מנהלי פורום נפרולוגיה