לחץ דם גבוה בדיקות דם

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

23/03/2022 | 23:39 | מאת: רוני

שלום בן שלושים מטופל בוקטור 160 וזודיפ ורנין בעקבות לחץ דם לא מאוזן קיבלתי תוצאות של בדיקות דם DOPAMINE PLASMA 1066PG/ML NORADRENALINE PLASMA* 4PG/ML NORADRENALINE PLASMA 170PG/ML PTH 1-84 14.8 PG/ML CREATININE U CONC. 185 MG/DL CALCIUM/CREATININ RATIO U 75 MG/DL CALCIUM URINE RANDOM CONC 14 MG/DL METANEPHRINES URINE 24H P METHOXYTYRAMINE HPLC UR 0.17MG/DL METANEPHRINE HPLC URINE 0.18 MG/DL NORMETANEPHRINE HPLC UR 0.5 MG/DL ALDOSTERONE 146 PG/ML RENIN DIRECT 500 µIU/mL ALDOSTERONE U 24H* 60.8 NMOL/24H אשמח מאד להתייחסות האם אמור להדאיג תודה רבה

יש להתייחס לבדיקות בהתאם לערך הנורמה של המעבדה השולחת. אם יש חריגה מהנורמה באחת הבדיקות אנא פנו לרופא המפנה.

מנהלי פורום נפרולוגיה