ACR גבוה - כתוצאה מדימום בשלפוחית?

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

22/03/2022 | 18:28 | מאת: פטר

בבדיקה שעשיתי היום יצאה תוצאה גבוהה של ACR.60. שאר המדדים של הכלייה תקינים וללא שינוי מהבדיקה לפני חודשיים. CREATININE 1.2 GFR 65. בבדיקה לפני חודשיים גם הערך של ה ACR היה תקין לחלוטין 21. אני סובל מדימום בשלפוחית השתן. נטלתי דואודרט והתופעה נעלמה, לפחות למראית העין. לפני מספר שבועות הפסקתי את הטיפול והדימום חזר. האם נוכחות של דם יכולה להיות הסיבה לתוצאה הגבוהה של ACR? תודה פטר - לחוץ מאד....

המטרויה מקרוסקופית (כשראים שיש דם בשתן בעין אנושית) יכולה לבוא עם הפרשה מוגברת של חלבון בשתן. מומלץ לחזור על הבדיקה לאחר השלמת ברור אורולוגי וכשאין המטוריה.

מנהלי פורום נפרולוגיה