טעות שלי, השתנן היה 55 (לא 5.5)

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

25/02/2022 | 15:33 | מאת: אורית

דוקטור נכבדה, טעות שלי ואני מתנצלת . שהסתכלתי על תוצאה אחרת . אכן השתנן UREA בבדיקת דם הוא 55 ( לא 5.5) ולכן הוא גבוה וסומן כחריג מחוץ לגבול הנורמה. את צודקת - אבקש את סליחתך. ולכן - מה עלי לעשות כדי להוריד את הערך לגבול הנורמה? ושוב סליחה, ותודה על תשובתך מראש אורית

רמת אוראה מוגברת יכולה לנבוע מהתייבשות, תזונה עתירת חלבון, שימוש בתרופות כגון סטרואידים ועוד. כדאי לבצע את הבדיקות הבאות לאחר שתיית מים כדי לראות אם זה משפיע ומוריד את רמת האוראה

מנהלי פורום נפרולוגיה