תוצאות קריאטנין eGFR בשנים האחרונות

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

02/05/2021 | 07:45 | מאת: קריאטנין

הי אני בת 69 שוחה הרבה שנים ,אבל הכולסטרול שלי גבוה 246 לחץ דם במשך שנים גבולי / גבוה אני עושה מאמצים עם דיאטות לשיפור המצב אם אני מתמידה בתזונה נכונה הבדיקות בסדר בנורמה אם אני סוטה התוצאות לא טובות.הeGFR נע בין 54 57 בשנים קודמות היה גם 55 עלה ל60 63 הקריאטנין גם נע בין 1.06 0.96 1.1 0.93 אולטרה סאונד כליות ושתן יצאו תקינות אין לי נפיחות ברגלים אני מתנהלת כאישה בריאה בלי כדורים...בעוד 3 חודשים אעשה איסוף שתן.עושה דיאטה פחות פחממות ןחלבונים השאלה ד"ר האם אפשר לשפר את הקריאטנין וeGFR שירד לנורמה באמצעות תזונה נכונה ויחד עם זאת גם הכולסטרול ולחץ הדם הורדתי לגמרי את המלח בבישולים תודה לך.

התזונה אכן משפיעה על מצב הבריאות הכללי, לחץ הדם והכליות. אבל לפעמים תזונה בלבד לא מספיקה ויש צורך בתרופות. לא אוכל להתייחס באופן ספציפי מעבר לכך

מנהלי פורום נפרולוגיה