גאוט -אלוריל תרופה להורדת חומצה

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

27/04/2021 | 11:39 | מאת: ישראל

40, בריא בדר"כ, אין התקפים אבל יש חומצה 9.0 במשך שנים. האם אלוריל במינון נמוך כדאי? או שמדובר על תופעות לוואי? אשמח להמלצתך, כמובן אדבר עם הרופא.

לפני טיפול תרופתי ניתן לנסות לשנות הרגלי חיים (הורדה במשקל, שינויים תזונתיים), אם יש חסר ויטמין B12 למלא חסרים, לראות האם יש טיפול תרופתי תורם . אם למרות הכל הערכים נשארים גבוהים אפשר לשקול טיפול תרופתי. בגלל שאין טיפול תרופתי שהוא חף מתופעות לוואי ההחלטה לטפל בממצא מעבדתי היא לא חד משמעית ותדוין אל מול הרופא המטפל

מנהלי פורום נפרולוגיה