חרדה- לחץ דם- כדורים

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

04/04/2021 | 22:21 | מאת: אוהב רופאים

שלום לרופאות המלאכיות ולגולשים, 1. האם ידועה תופעה שטיפול קצר בתרופה אנטיביוטיות לטיפול בדלקת בדרכי השתן עשוי לגרום לעליה פתאומית בלחץ הדם, מערכי נורמה לערכים של כ-150/80 עם דופק של כ-55, לאישה בת 67, ללא מחלות רקע, ללא השמנה וללא עישון? ' 2. האם ידועה תופעה ששימוש של כחודש בתרופה מסוג אומפרדוקס- ppi, במינון של 40 מג ליום עשוי לגרום לעליה פתאומית לערכי לחץ דם כפי שתוארו? 3. האם מצב נפשי או חרדות עשויות לגרום לעליה פתאומית לערכי לחץ דם כפי שתוארו, וזאת כאשר הדופק נשאר פחות או יותר באותו ערך כמו בנורמה. 4. האם תרופה ללא מרשם מסוג טבליות שורש ולריאן עשויות לסייע בהורדת לחץ דם? תודה לכן על הסיוע והזמן שאתן מקדישות.

1. תלוי באנטיביוטיקה. 2. לא ידוע לי. 3. מצב נפשי בהחלט משפיע על לחץ הדם. 4. כל תכשיר העוזר להרגעה עשוי לעזור. כדאי לנסות

מנהלי פורום נפרולוגיה