אבן יציקה בכליהההה דחוף

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

01/04/2021 | 01:19 | מאת: נטלי

שלום יש לי שאלה יש לי אבן יציקה 6 ס"מ בכליה אחרי ניתוח חירום להכנסת סטנט לפני שבועיים מחכה לניתוח PcnL בימים האחרונים אני מרגישה יותר גרוע יותר צריבה במתן שתן כאבים יותר חזקים בבטן ובמותן קשה לי ללכת יותר מכמה דקות או לעמוד יותר מכמה דקות והיום התחלתי להרגיש בחילות בנוסף אני מרגישה שהתחיל לי פטריה בנרתיק מגרד לי ושורף ויש בשתן קצף מה זה אומר? אני צריכה ללכת למיון או שזה דבר תקין הפטריה הצריבה? הכול תודה מראש

התסמינים יכולים להעיד על זיהום בדרכי בשתן. ממליצה ליצור קשר בהקדם עם הרופא המטפל בקופת חולים על מנת לבצע תרבית שתן ולשקול התחלת אנטיביוטיקה

מנהלי פורום נפרולוגיה