אבן יציקה בכליה 6 ס"מ

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

30/03/2021 | 14:25 | מאת: נטלי

שלום יש לי אבן יציקה בכליה 6 ס"מ אבן שהתפשטה לכל אורך האגן והשופכן כרגע ממתינה לניתוח לפני שבוע וחצי עשו לי ניתוח חירום להכנסת סטנט השאלה שלי היא לפי סדרי עדיפויות להכנסה לניתוח המקרה שלי נחשב כדחוף? בטרום ניתוח אמרו לי שקובעים ניתוחים לפי דחיפות

כל עוד יש ניקוז טוב של הכליה הניתוח לדעתי אינו דחוף. אבל זו שאלה לאורולוג המטפל

31/03/2021 | 10:31 | מאת: נטלי

השתחררתי מהבית חולים עם טיפול אנטיביוטי פומי עכשיו שמתי לב שיש קצף בפיפי קצף לבן מה זה אומר

קצף יכול להעיד על הפרשת חלבון אך ממצאים דומים יכולים להופיע בעת זיהום / מעין חול המופיע כשיש אבנים

מנהלי פורום נפרולוגיה