us כליות ודרכי השתן אבקש הסבר

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

03/03/2021 | 09:28 | מאת: איתן

בן 75 קראטנין 1.5 ל1.6 שתי הכליות בגודל 100 מילמטר במרקם מעט אקוגני. בכליה שמאל שתי ציסטות בקוטר 20 מילמטר. מארכת מאספת תקינה. לא הודגמו אבנים כיס השתן עם רירית וגבולות תיקנים. ערמונית הודגמה בגודל 40 סמק שארית שתן קטנה. לפני 4 שנים הציסטה היתה בגודל 12 מילמטר.תודה

יש לך אי ספיקת כליות. אם ערכי הקראטינין הגבוהים היו גם בעבר אז אי ספיקת הכליות היא כרונית. יש לך ציסטות המדווחות כפשוטות זה אומר שהן שפירות במראה. מומלץ מעקב נפרולוג

מנהלי פורום נפרולוגיה