שאלה. ...................

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

22/01/2021 | 16:54 | מאת: דנה

יש לי דם בנייר טואלט לאחר ניגוב השתן , וגם צריבה בנרתיק אך לא בעת מתן שתן, ועד שאני אעשה בדיקה שתן יהיה יום ראשון והתוצאות יגיעו בטח יום רביעי או חמישי ,והשאלה אם לא מסוכן לחכות כל כך הרבה ימים עד שיגיעו התוצאות אני פוחדת שזה יגיע לכליות ממש פוחדת מה עושים ?

לא כתבת בת כמה. תתכן סיבה גניקולוגית. הסיבה השכיחה ביותר היא מחזור (בגיל המתאים). אם אינך בגיל מחזור ראשית בדיקת גניקולוג. אם לא נמצאה בעיה גניקולוגית יעוץ אורולוג.

23/01/2021 | 12:29 | מאת: דנה

אני בת 44 השאלה אם זה ממש מסוכן ד בניגוב השתן , האמת אותך זה היה לי היום לא , אך יש צריבה לא בעת מתן שתן ואני מודאגת ממש, לא רוצה שהכליות יפגעו

מקור כלייתי הוא פחות סביר.מומלץ קודם כל לשלול סיבה גניקולוגית/ אורולוגית

מנהלי פורום נפרולוגיה