פענוח תוצאות בדיקות שתן

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

16/01/2021 | 18:56 | מאת: אלי

שלום עשיתי בדיקת שתן וקיבלתי את הערכים הבאים: MICROALBUMIN U SAMP - מתחת לסף הרגישות CREATININE U SAMPLE - 256 mg/dl MICROALBUMIN/CREAT - לא ניתן לחישוב רציתי לדעת האם הערך של הקראטין תקין? ראיתי שטווח הנורמה הוא בין 40-300 ויחסית שלי גבוה וקרוב לסוף הטווח מה שכן גם בבדיקה זהה שעשיתי לפני 4 שנים הערך של הקראטין עמד על 225 מג/דל האם זה מעיד על הדרדרות הכליות או שמדובר במשהו תקין? תודה

הבדיקה תקינה. ריכוז הקראטנין בדגימה משקף גם כמה השתן היה מרוכז באותה דגימה.

17/01/2021 | 00:31 | מאת: אלי

תודה רבה על התשובה

מנהלי פורום נפרולוגיה