חלבון בשתן ואכילת חלבון

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

16/01/2021 | 11:29 | מאת: בתיה

שלום אני גבר בגיל 30 יש לי מחלה c3gn שהתגלתה לפני 8 שנים תפקודי כליות תקינים באיסופים בין גרם ל2 חלבון מחר עושה איסוף שתו אני אןכל ביום בין 90 -140 גר חלבון שוקל 74 קילו אני מתאמן אם אכלתי היום 2 דגים לארוחת צהריים זה יכול להעלות את החלבון באופן משמעותי כמות החלבון ביום שאני אןכל זה בסדר (מתאמן) תודה רבה

16/01/2021 | 11:31 | מאת: בתיה

שכחתי למיין מקבל טריטייס להורדת חלבון

אתה אוכל די הרבה חלבון בהתיחס לכך שיש לך מחלת כליות כרונית. דיאטה עתירת חלבון עלולה לתרום להתדרדרות מחלת הכליה . מציעה לך להיוועץ בדיאטנ/ית המתמחים במחלות כליה. באופן עקרוני,גם בכליה חולה עם פרוטאינוריה, לא אמור להיות קשר ישיר בין כמות החלבון הנצרכת ביום להפרשה בשתן .

מנהלי פורום נפרולוגיה