ציסטה קורטאלית לבוסניאק 4

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

13/01/2021 | 14:08 | מאת: יניב

שלום, האם ציסטה קורטאלית יכולה להפוך לבוסניאק 4 ציסטה? והאם ב mri יכולים לראות האם ציסטה יכולה להיות בוסניאק 4 או האם ציסטה ברמת בוסניאק ואיזה זה רק בסיטי ניתן לראות? מה עדיף לבדיקת ציסטות בכליה סיטי או mri ?

ציסטה פשוטה לא תהפוך לבוסניאק 4. ציסטה מורכבת עשויה . לצורך הגדרה של קטגוריה IV צריך לראות האדרה חומר ניגוד וזה אפשרי לCT ו MRI. אני מציעה לך לפנות לאורולוג שהוא הכירורג של דרכי השתן ומטפל בנגעים בכליה החשודים ממאירים .

מנהלי פורום נפרולוגיה