יובש בפה והשתנת יתר.

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

27/12/2020 | 02:45 | מאת: שחר

שלום, בשבועות האחרונים בלילות אני מתעורר אחרי שעתיים שינה עם יובש נוראי בפה שלא נעלם. זה קורה רק בלילה בעיקר במצב של שכיבה במיטה. לאחר מכן כמובן קשה לי מאוד להירדם ומן הסתם זה משפיע על המשך היום שלי. יחד עם זה זה מלווה גם בהשתנת יתר כמעט 6-8 פעמים כל לילה עד הבוקר. הייתי אצל אורולוג בעניין השתנת היתר לא מצא כלום.הייתי גם אצל נפרולוג לפני חודשים וגם לא מצא כלום. עכשיו מטופל אצל אנדקרינולוג וגם כאן לא ממש מוצאים מה זה. אני עדיין חושב שזו בעיה נפרולוגית אך לא מצליחים לאתרה.מה לעשות?

מניחה שסכרת נשללה. ונלקחו בדיקות דם כלליות. יש לבדוק כמה שתן אתה נותן. לעשות איסוף שתן 24 שעות להבנה האם הכמות חריגה.

מנהלי פורום נפרולוגיה