שאלה על הטלת שתן- מחזור ומגרנות

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

13/10/2020 | 19:44 | מאת: תמי

היי, האם זה תקין שמחזור חודשי גורם לתכיפות במתן שתן ? ושאלה נוספת- האם מגרנות גם גורמות לכך? פשוט יש לי מגרנות הורמונליות. לפני מחזור יש לי הטלת ששתן מרובה ואז מתחילה המגרנה. כאילו זה סמן לפני מיגרנה. כמובן שבזמן המחזור גם יש לי רצון ללכת לשירותים . האם זה קשור להורמונים?

יש מעט מאד מידע בספרות הנפרולוגית וקצת יותר בסקירה מהירה של הספרות האורוגניקולוגית בה מדווחת התופעה והנחה שיש קשר הורמונלי או קשר עם מחלה גניקולוגית בשם אנדומטריאוזיס. מומלץ להפנות את השאלה לפורום המתאים

מנהלי פורום נפרולוגיה