physiological proteinuria

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

19/05/2020 | 20:47 | מאת: ערן

שלום רב, בבדיקת איסוף שתן 24 שעות שביצעתי PEP-PROT ELECTROPH.URINE הופיע המונח שרשמתי בכותרת הנושא. יש לציין שבבדיקות דומות שביצעתי ב2015 ו 2013 רשום אותו מונח. שאר בדיקות הדם והשתן שלי תקינות ואיני סובל ממחלת כליה. שאלתי: מה משמעות המונח? האם זו תשובה "תקינה" תודה רבה ,

לא נמצא חלבון מונוקלונאלי באיסוף השתן כך שהבדיקה שמטרתה היתה לאבחן נוכחות חלבון כזה היא שלילית כלומר תקינה. הבדיקה אינה בדיקת שיגרה וכדאי לברר עם הרופא המפנה מדוע הופנת לבצעה.

21/05/2020 | 06:57 | מאת: ערן

אני מודה לך על התשובה ד״ר,

מנהלי פורום נפרולוגיה