בדיקת שתן microalbumin u

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

23/01/2020 | 13:28 | מאת: יאיר

בבדיקת שתן שלי התוצאה היא microalbumin-u samp 22.65 זה תוצאה טובה?

צריך לראות את היחס בין רמת האלבומין בשתן לקראטינין בשתן ולא את הרמה האבסולוטית שכן לא מדובר כאן באיסוף שתן. אם היחס נמוך מ 30 זה לרוב נחשב תקין (תלוי מעבדה)

23/01/2020 | 23:02 | מאת: יאיר

הקראטינין 120.16

זה בתחום התקין

28/01/2020 | 17:52 | מאת: יאיר

תודה רבה על התשובה,רציתי לדעת מה זה פרכנימה מעט מועטת? ואם הפרכנימה יכולה לחזור להיות שמורה? תודה

פרנכימה מעט מועטת אלה אזורים בכליה שהדללו. ברקמת הכליה אין התחדשות של התאים וללכן לא סביר שנראה שיפור. אבל חשוב לזכור שאולטרסאונד היא בדיקה המושפעת מהמבצע ויכול להיות שמבצע אחר היה מתייחס לממצא הזה כתקין.

מנהלי פורום נפרולוגיה