תוצאות איסוף שתן 24 שעות

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

10/10/2019 | 11:21 | מאת: מאי

שלום, רופא המשפחה שלח אותי למגוון בדיקות על מנת להבין ממה נובע לחץ הדם (גבולי) עשיתי דופלר כליות שיצא תקין, כך גם בדיקות השתן. כלל בדיקות איסוף השתן יצאו תקינות למעט: dopamine- urine 24h צריך עד 400 ויצא לי 435 על מה נל מצביע? הרופא שלי בחופש ואני די בלחץ. תודה מראש על תשובתך

10/10/2019 | 11:22 | מאת: מאי

שכחתי לציין את גילי, בת 33. בטרום סכרת 115

תוצאה מעט מעל לנורמה הינה חסרת משמעות, בעיקר אם שאר הבדיקות תקינות. במקרה שהקליניקה מכוונת, ניתן יהיה לשקול לחזור על הבדיקה אך לרוב בערכים אלו אין סיבה לכך

מנהלי פורום נפרולוגיה