איסוף שתן24 שעות תוצאות

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

09/09/2019 | 19:05 | מאת: עדג

דר' שלום ביצעתי איסוף שתן ראשונית הראה לי 84 בבדיקה נוספת הראה לי 108 ובבדיקה שלישית 140 עדיין מתחת לרף המקסימלי אבל זוהי ככל נראה נורה אדומה? יש לציין שאני לא סובל מלחץ דם ומסוכרת כל שאר הבדיקות קראיטנין ואוראה וחומציות בסדר האם זוהח התחלה של פרואטינוריה? לא בדקתי יחס אלבומין לקראטינין אני קורא המון על רפואה ןאני חושב שיתכן שאני מסיק מסקנות חפוזות או שמא הנפרונים שלי החלו להינזק ואם כן חלילה האם זה מצב של אל חזור אני מאוד מדואג גם כי אבא ז"ל היה מטופל דיאליזה אני צאוד יודה לך על עזרתך למען גילוי נאות אני סובל מהפרעות אכילה ןכן אני יודע על הקורולציה בין ההפרעה להתפתחות אני מעוניין לצאץ מזה לען הופנתי לתזונאית לסיעום דר' האם בוודאות פגעתי בכליות או ישנם עוד מספר בדיקות ואני נחלץ יתר על המידה תודה על הזמן שהקגשת לי

כדאי לבדוק האם יש הפרשת אלבומין בשתן. אם מדובר בהפרשת חלבון ללא אלבומין, והמספרים עדיין בתחום הנורמה, אין צורך לחשוש גם אם היו שינויים קלים במספרים. כמובן שבהנחה שגם התפקוד הכלייתי תקין (מבוטא בבדיקות הדם על ידי קראטינין) ובדיקת שתן לכללית תקינה. בכל מקרה כשיש סיפור משפחתי של מחלות כליה על רקע לא ברור, כדאי להמשיך ולבצע מעקב

מנהלי פורום נפרולוגיה