אלבומין קריטינין גבוה

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

19/08/2019 | 23:58 | מאת: מיכל

שלום בתי בת 18.5 סוכרת סוג 1 מזה כ 7.5 שנים A1C 7.3 בדיקת דם אחרונה תקינה פרט למגנזיום נמוך במעט .1.8 ומונוציטים 13.4. ב.שתן: אלבומין קריאטנין 42.05 בדיקה לפני שנה בערך 0 חלבון בשתן לא נרשם ערך בתוך המשבצת כשנכנסים לתוצאה מראה 11-50 (נראה יותר כמו טווח תוצאה ולא ערך מוחלט ) לפני שנה 10 . השאר תקין . הבדיקה בוצעה יום אחרי סיום הוסת. אולי קשור? הרופא התקשר שיש עבורה מרשם למגנזיום ולא ציין כלום בקשר לאלבומין. מודאגת מאוד. מה המשמעות והאם ייתכן כתוצאה חד פעמית ? תוך כמה זמן כדאי בדיקה חוזרת ? בדיקות נוספות ? רזה לחץ דם תקין בריאה בד"כ תודה

אכן כדאי לחזור על הבדיקה שלא צמוד לווסת. אם הבדיקה עדיין חיובית, זה יכול להעיד על סימנים מוקדמים של פגיעה כלייתית ממחלת הסכרת. במקרה זה יהיה צורך בהערכת נפרולוג

מנהלי פורום נפרולוגיה