בצקת נפיחות לגבי טיפול

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

15/07/2019 | 15:39 | מאת: מאור

צהריים טובים..מה הטיפול המקובל בבצקת נפיחות ??בכליה הבנתי שזה רקמת שומן תודה

האם הכוונה לרקמת שומן סביב הכליה? אין לכך טיפול ספציפי אך צריך לראות בהדמיה שאכן לזה הכוונה ולא מדובר בממצאים אחרים הדורשים בירור.

16/07/2019 | 16:49 | מאת: המשך

עברתי גם סיטי וגם us אבל שיחררו ואמרו שזה כלום..בעיקרון מה שהיה זה גודש קל..אבל שדיברתי עם כמה רופאים בפורום אמרו שזה רקמת שומן ..יש לכך הסבר?? תןדה

גודש קל הינו ממצא שאנו רואים , לא תמיד עם הסבר ברור. לעיתים שלפוחית מלאה, לעיתים אבן שחלפה לעיתים סיבה לא ידועה. ממליצה על מעקב בלבד - לחזור על אולטרסאונד בעוד 3-6 חודשים

19/07/2019 | 18:53 | מאת: המשך

אז זאת לא בצקת??עם היה חלילה בצקת היו משחררים אותי? אז למה כמה רופאים אומרים רקמה שומנית

מנהלי פורום נפרולוגיה