שאלה....................

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

02/07/2019 | 14:44 | מאת: לילך

יש לי צריבה בנרתיק לא כשאני מטילה שתן , וכאבי בטן , הרופא נתן לי לעשות בדיקת שתן ותרבית ואנטיביוטיקה בשם מקורדנטין , קראתי את תופעות הלוואי של האנטיביוטיקה הזו ואני מאד חוששת לקחת אותה וחשבתי אולי להמתין לתוצאות התרבית ואז לקחת? אציין שהאחות ששמה את המקל בשתן לא ראתה משהו לא תקין, האם זה אומר שרוב הסיכויים שלא יהיה חיידק? ובכלל האם יכול להיות חידק ללא דלקת?

רק אם יש לך אי ספיקת כליות יש הגבלה בשימוש במקרודנטין. לאור התסמינים מציעה לך ללכת לבדיקת רופא נשים.

מנהלי פורום נפרולוגיה