ליחה שקופה כתוצאה מכדור ללחץ דם אנלדקס

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

01/07/2019 | 09:51 | מאת: ליחה שקופה בגרון כתוצאה מכדור אנלדקס

שלום! ברצוני לברר האם יתכן שמכדור ללחץ דם אנלדקס שאני לוקחת 10 מג פעם ביום במשך למעלה מ7שנים יכול לגרום לליחה שקופה בגרון במיוחד בשעות הבוקר נא עזרתכם

אנלדקס שייך לקבוצת תרופות המכונות ACE-I שעלולות לגרום לשיעול יבש ללא ליחה. הוא בדרך כלל מתפתח בשבועות הראשונים לטיפול וחולף תוך ימים עד מספר שבועות אחרי הפסקת הטיפול. לפיכך לא נראה לי שמקור השיעול שלך הוא התרופה.

מנהלי פורום נפרולוגיה