ההמשך שלי בפוסט למטה בדיקה שתן

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

16/05/2019 | 14:34 | מאת: נירן

אז כמו שאמרתי במיון לקחו שתן והכניס למבחנה כאילו למעבדה ותקין אולי אני קצת התבלבלתי לגבי סטיק ומבחנה

16/05/2019 | 16:43 | מאת: שאלה קטנה לא קשורה

קודם הרבה תודה על המענה המהיר והמיקצועי הנוסף רציתי לשואל שאלה כללית קצת לא קשורה בהפניה שקיבלתי לאורלוג רשום prescription given without need for int אבחנה משוערת מה זה אומר בדיוק?? הרבה תודה

מומלץ לחזור על הבדיקה של הסטיק ולשלוח גם בדיקת שתן למיקרוסקופ. האורולוג כתב שנתן לך מרשם ושלא היה צריך לעשות התערבות (=טיפול נוסף).

מנהלי פורום נפרולוגיה