קריטנין לא יורד מ 1.6

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

22/04/2019 | 18:39 | מאת: רוני

שלום עברתי מכדור אוקספרג לנורוובקס ללחץ דם לאחר שבועיים עדיין אין ירידה בקריטנין, ייתכן שזה מוקדם שבועיים וצריך תקופה יותר ארוכה, נפרולוג בכללית מסר לי שגם אפסיק את נורוליפ לשומנים בדם כי אני מאוזן וייתכן שגם הכדור הנל משפיע לרעה, אני בדילמה ורוצה להוריד את קריטנין שאר בדיקות דם של הכליות בסדר כולל כל בדיקות השתן, האם עד שהאקספורג מתנקה מהגוף לוקח מעל שבועיים , ואני מפסיק גם נורוליפ. נראה איך ההשפעה עוד חודש, ב 4 חודשים הקריטנין עלה מ 1.28 ל 1.6 תודה רבה לדעתך.

אכן כדאי להפסיק גם נורליפ. הייתי מצפה לראות כבר שיפור לאחר הפסקת האקספורג' אם אכן זו הבעיה אבל ניתן לראות לעיתים שיפור גם לאחר זמן ממושך יותר. כמובן שאין וודאות ששינוי תרופות יועיל להורדת הקראטינין . מניחה שהנפרולוג לא ראה סיבה אחרת לעליית הקראטינין פרט לתרופות?

מנהלי פורום נפרולוגיה