חוששת מהבדיקות דם- אשמח לתשובה

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

24/02/2019 | 18:32 | מאת: מיכל

עשיתי שבוע שעבר בדיקות דם ואלו הדברים שיצאו גבוהים/נמוכים: CREATININE- U SAMPLE - 139.3 mg/dl CREATININE- 1.04 mg/dl URIC ACID- 6.1 mg/dl POTASSIUM- 5.40 mEq/L GGT-51 U/L רוב הערכים האלה כל פעם שאני עושה בדיקות דם עולים ויורדים וחלקם אף נשארים באותו הערך והבנתי שחלק מהדברים עלולים לסמן על בעיה בכליות, אשמח לתשובה ועזרה :)

24/02/2019 | 18:50 | מאת: מיכל

שכחתי לציין , אני בת 20, נמצאת בקופת חולים כללית, וה creatinine גבוה במשך כבר כ3 חודשים,

אם מדובר בבדיקה חריגה מזה 3 חודשים, וקודם לכן היה תקין, יש צורך בבירור. כדאי לבצע בדיקות שתן בשלב ראשון ועל פיהן ההכוונה להמשך הבדיקות. יש לפנות לרופא המטפל.

מנהלי פורום נפרולוגיה