שאלה לגבי איסוף שתן (חלבון מוגבר)

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

22/02/2019 | 08:27 | מאת: קש

שלום, קיבלתי הנחייה לעשות איסוף שתן עקב רמה מתגברת של חלבון בשתן (200 לפני שנה, 600 כיום) עודכנתי שאין לצרוך אלכוהול/תרופות לפחות יומיים לפני האיסוף, רציתי לשאול לגבי עישון קנאביס, האם משפיע בצורה כלשהי על מדד החלבון? ואם אין לצרוך בסמוך לבדיקה בכמה זמן לפני מדובר? תודה רבה

לא מוכרת לי הנחיה המגבילה שימוש בתרופות/אלכוהול או קנביס לקראת או במהלך איסוף שתן לחלבון. ניתן למצוא עקבות של קנביס בשתן עד חודש מצריכותו.

מנהלי פורום נפרולוגיה