כמות חלבון בבדיקת שתן 24 שעות לא ניתנת להערכה

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

12/02/2019 | 18:47 | מאת: אילנה

שלום רב במעקב עקב ערכי קריטינין עולים בוצעה בדיקת איסוף שתן של 24 שעות. כתוב שכמות החלבון ב-24 שעות לא ניתנת לחישוב? האם יש בעיה טכנית וצריך לחזור על הבדיקה? מצרפת את התוצאות. כמו כן מה זה קריאטינין פקטור והאם הוא תקין? אודה מאוד על התשובה . PROTEIN- URINE 24h לא ניתן לחישוב PROTEIN- U SAMPLE < 4 MICROALBUMIN- U 24h לא ניתן לחישוב MICROALBUMIN-U SAMP < 3 CREATININE CLEARANCE 116.5 ml/min FACTOR CREATININE 1.73 BENCE-JONES PROTEINS Not Detected

לא ניתן להערכה/לא ניתן לחישוב משמעו שהבדיקה שלילית זאת אומרת תקינה

מנהלי פורום נפרולוגיה