פענוח בדיקת שתן - הנה התוצאות

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

03/01/2019 | 12:29 | מאת: שירה

אשמח לפענוח: GLUCOSE - U STRIP Normal BILIRUBIN- U STRIP Neg KETONES- U STRIP Neg SPECIFIC GRAV-U STRI 1.027 PROTEIN- U STRIP 10 mg/dL NITRITE- U STRIP Neg LEUCOCYTES - U STRIP Neg RBC calculate urine 10 cells/µl UROBILINOGEN-U STRIP Normal PH- U STRIP 5.5 ASCORBIC ACID - URIN - COLOR-SED - CLARITY-SED - LEUCOCYTES-SED 1 /HPF ERYTHROCYTES-SED 2 /HPF EPITHELIAL-SED 2 cells/µl MUCUS-SED 2 cells/µl

הבדיקה לא נלקחה בצורה תקינה. כאשר נותנים דגימת שתן, יש להתחיל את מתן השתן בשירותים ורק מהשתן האמצעי לתת את השתן בכוס. סה"כ הבדיקה בגדר התקין. יש מעט כדוריות אדומות בשתן, בערכים הנחשבים תקינים. גם החלבון בתחום הנחשב תקין. כדאי לחזור על הבדיקה בעתיד בצורה שציינתי.

מנהלי פורום נפרולוגיה