אי מתן שתן בתינוק בן 2 וחצי

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

30/12/2018 | 16:42 | מאת: דניאלה בראונשטיין

תינוק בן שנתיים וחצי שתה המון מים בגן ולא התפנה כל היום. עשו לו אולטרה סאונד בטן שבוע שעבר והממצא: הרחבת אגן הכליות. מבקשת לדעת מה ניתן לעשות, האם לפנות למיון?

לא הבנתי את לוח הזמנים. אם היום לא נותן שתן, יש לפנות איתו לבדיקת רופא דחופה במסגרת קופת חולים / מוקד ואם אלה לא זמינים - מיון. אם מדובר באירוע שארע שבוע שעבר ומאז נותן שתן, ממליצה לפנות בדחיפות לרופא הילדים שיפנה אתכם להמשך בירור וטיפול. אם קיימות שאלות נוספות בנושא ממליצה לפנות לפורום נפרולוגית ילדים ולא לפורום זה. בהצלחה.

מנהלי פורום נפרולוגיה