שימוש בתרופה צימחית reneel

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

19/11/2018 | 21:56 | מאת: שימוש בreneel

אני מטופל לRCC עם 2/3 כליה ימנית בלבד. קריאטנין בסביבות 2 וערך eGFR של 32%. שאלתי היא האם בטוח ומועיל להשתמש בתרופה הצימחית reneel של חברת Heel בכמות של 2 כדורים ליום. אני במעקב של נפרולוג אך אין לי דרך לתקשר איתו והמעקב הבא בעוד 3 חודשים נא לשלוח תשובה גם למייל שלי

לא מצאתי מידע בספרות רפואית אמינה על תוסף התזונה הנ"ל. אני הייתי נמנעת משימוש בו שכן ככל הנראה לא עוזר למחלת כליות ואולי אף עלול להזיק. בכל מקרה ממליצה להמתין עד פגישתך עם הנפרולוג המטפל. בהצלחה

מנהלי פורום נפרולוגיה