בדיקת איסוף שתן בעייה טכנית

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

18/11/2018 | 16:55 | מאת: פיני

שלום! יש לי לעשות בדיקת איסוף שתן 24 שעות לחלבון בשתן. אני מבקש לדעת האם האיסוף האחרון שעושים אותו למחרת בבוקר, אפשרי לעשות אותו ב- 5:00 בבוקר. (עקב נסיעה מוקדמת). האם כל עוד אני מקפיד על 12 שעות בצום והולך לישון (למיטה לפחות) בסביבות חצות, האם זה מספיק טוב? הרבה תודות

תלוי בשעת התחלת האיסוף. במידה והתחלת בשעה 6 בבוקר, אז ההבדל של השעה סביר. אם התחלת בשעה 9 בבוקר - ההבדל יהיה משמעותי יותר.

19/11/2018 | 01:48 | מאת: פיני

הבנתי. אני מודה לך על הזרירות בתשובתך. ביום של האיסוף אכן אשתדל להתחיל (השתן השני) מקסימום ב- 6:00, אם אפשר יהיה לפני, מה טוב. שוב תודה

מנהלי פורום נפרולוגיה